Πατέντες, Εφαρμογές, Κατασκευές - Patents, Constructions - DIY'S...: 17 ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

17 ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ

Είναι πολύ ενδιαφέρον η δημιουργία ενός χρήσιμου αντικειμένου από τα δικά σας χέρια, ειδικά αν το κάνετε με ανακυκλωμένα υλικά.Εδώ είναι μερικές εξαιρετικές DIY ιδέες για φωτιστικά σώματα, τσάντες,αρκουδάκια και βαψίματα.






Πολλές DIY κατασκευές χρησιμοποιούν επίσης ανακυκλωμένα υλικά και γίνονται όλο και πιο δημοφιλή σε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο γιατί μας δίνουν ένα απτό, πραγματικό τρόπο για να κάνουμε τα σκουπίδια μας χρήσιμα. Σύμφωνοι, δεν είναι όλες αυτές οι ιδέες πραγματικά προσανατολισμένες στην ανακύκλωση, αλλά μπορούν να βοηθήσουν ακόμα και να αποθηκεύσετε χρήματα. Αν ''πιάνουν'' τα χέρια σας με κάθε τρόπο, είναι πιθανό να υπάρχει ένα σχέδιο ή δύο εδώ που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε στο σπίτι. Μόνο μερικά από τα έργα σε αυτή τη λίστα απαιτούν ειδικές γνώσεις ή ασυνήθιστα εργαλεία.

Υπάρχουν πολλές κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά εκεί έξω για να διαλέξετε - αυτά είναι μόνο μερικά από τα αγαπημένα μας. Οι κατασκευές αυτές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε επειδή είναι απολύτως όμορφες και προσφέρουν ομορφιά στο σπίτι σας - είναι ιδιαίτερα ορατά και πολύ όμορφα, εφόσον αυτά είναι συμβατά με την διακόσμηση του σπιτιού σας.


Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες!

1.















2.






3.












4.






























5.









6.









7.












8.












9.









10.



11.



12.






13.









14.






15.






16.












17.














Πηγή:www.boredpanda.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου